dimecres, 7 de novembre de 2012

P4 al Cosmocaixa!

El 25 d'octubre, els nens i nenes de les classes dels gats i dels conills vam anar d'excursió al Cosmocaixa de Barcelona. El primer que vam fer quan vam arribar va ser esmorzar tots junts i jugar una estona fins que va ser el moment d'entrar al museu.
Vam tenir temps per fer una volta per la sala gran i veure diferents experiments, animals i un munt de coses més. També vam anar al Click, on ens esperaven dos monitors que ens van dir que ens convertiríem en científics! Ens vam posar unes bates i vam anar a explorar la sala: jugant amb uns vaixells dins l'aigua, ensumant diferents olors, tocant instruments, jugant amb construccions, dins d'un túnel de vent i fins i tot vam aixecar un hipopòtam! Abans d'acabar la sessió, vam estar parlant de tot allò que havíem descobert. Entre la visita per la sala gran del museu i l'activitat del Click, vam dinar tots els nens de la classe junts.
Quan vam sortir del Cosmocaixa i vam pujar a l'autocar per tornar a l'escola, estàvem emocionats però també cansats, i alguns de nosaltres ens vam adormir fins que vam arribar a La Garriga.